Beate Ericsson

Jag är socionom och leg psykoterapeut och har 30 års erfarenhet av behandling och psykoterapeutiskt arbete. Erfarenhetar både från offentlig och privat vård. Jag har arbetat mig igenom många områden inom vården-kriminalvård, missbruksvård,skola, behandlingshem för ungdomar och deras familjer och inom BUP, barn och ungdomspsykiatri.

Jag har haft egen firma paralellt i psykoterapi i ca 10 år, för vuxna och unga vuxna samt föräldrasamtal.

Min grundutbildning är psykodynamisk och har därefter påbyggnad i familjeterapi och kognitiv beteendeterapi. En kombination som blir en bra helhet för att möta problem.

Ibland upplever vi människor stress och oro som vi behöver hjälp för att komma tillrätta med. Att gå i terapi handlar om att ge dig ett utrymme för reflektion - jag kan erbjuda dig engagemang, nyfikenhet, lång erfarenhet och professionalitet.

Vad kan vi arbeta med ? Att identifiera känslor - tillhör de nuet eller är det din historia - att ändra sig sjäv steg för steg - njutning för stunden eller för livet - tänka konstruktivt - att kunna säga både ja och nej - att få tillgång till ett hyggligt liv !

Adress

Ringvägen 64
118 61, STOCKHOLM
Sverige

Karta

 
Beate Ericssons bild

Fakta

Kön
Kvinna
Språk
Norwegian
Svenska
Maxpris
700kr
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp