södertälje kognitivs psykoterapimottagning

christina stenberg Leg. Psykoterapeut

Vem är jag?

Jag är legitimerad kognitiv psykoterapeut sedan 2004. I grunden är jag socionom (1981). Jag har även läst pedagogik och sociologi. På senare år har jag gått en grundläggande instruktörsutbildning i mindfulness. För närvarande går jag en utbildning i bildterapi.

Jag har arbetat med människor och samtal under hela mitt yrkesverksamma liv. Jag har bla. varit kurator i skola och ungdomsmottagning i nio år. Som Legitimerad psykoterapeut har jag arbetat sedan 2004.

Var ligger din mottagning?

Mottagningen ligger centralt i Södertälje, det finns gott om parkeringsplatser. Även med buss och tåg tar man sig lätt hit från närkommunerna. Mottagningen delar jag med Aino Gustafson. Vi har drivit ”Söderälje kognitiva psykoterapimottagning” sedan 2004

Med vilka patientkategorier arbetar jag?

Jag möter människor med många olika typer av problem som t ex ångest, oro, stress, fobier, nedstämdhet, depression, sömnstörningar och utmattning. Jag möter även människor som genomgår kriser i livet tex. relationsproblem, sorg, sjukdom etc.

Behandlingen kan ske i form av enskilda samtal men även gruppbehandling, t. ex. gällande sömn. Behandlingen kan också förenas med mindfulness, en metod som är lämplig att läras ut i grupp. den innebär kortfattat "att vara medvetet närvarande i nuet". Det är en meditationsform som reducerar stress och ökar välbefinnandet. Även skrivande och bildskapande kan ingå. Jag har erfarenheter av att arbeta med unga vuxna.

Adress

Kaplansgatan 5
151 72, SÖDERTÄLJE
Sverige

Karta

 

Fakta

  • Leg. Psykoterapeut
Kön
Kvinna
Språk
Svenska
Maxpris
900kr
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp