KBT Makelife, Marie Ågren Johansson

Marie Ågren Johansson

Legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad till distriktssköterska. Utbildning i beteendemodifierad behandling av övervikt. Utbildad till certifierad ledare av kognitiv samtalsgrupp. Mindfulness instruktöt.

Arbetar med stress,utmattningsproblematik och bland annat som coach för ungdommar som vill förändra sitt utanförskap i samhället, livsstilsförändringar och missbruk i olika former. Arbetar även i styrelsen för IFAS (intresseföreningen för asylsökandes sjukvård ). Har det egna företaget i samverkan med andra grundutbildade kognitiva beteende terapeuter.

Hösten 2005 påbörjade jag min steg 1 utbildning på halvfart till KBT terapeut i Bonndersbyn, under ledning av Svenska Institutet för Tillämpad beteendeanalys AB (SITB AB) och Sten Rönnberg professor i Socialt arbete, Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut och handledare i psykoterapi. Utbildningen är godkänd av Beteendeterapeutiska föreningen (BTF) och Social styrelsen, utbildningen avslutades våren 2007.

Arbetar sedan 2007 under handledning, för att kunna jobba vidare och komma in på utbildning för att få legitimation som psykoterapeut.

Adress

Kraftstationsvägen 101
982 38, GÄLLIVARE
Sverige

Karta

 

Fakta

Kön
Kvinna
Språk
Svenska
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp