www.kbt-konsulterna.se

Angeli Holmstedt Leg. Psykolog Leg. Psykoterapeut

Jag är leg psykolog, leg psykoterapeut och handledare i kognitiv beteendeterapi, KBT, utbildare i motiverande samtal samt lärare MBSR/MBCT (mindfulnessbaserade program). Förutom mitt arbete på KBT Konsulterna är jag även anställd på Institutionen för psykologi vid Uppsala Universitet.

KOGNITIV BETEENDETERAPI Jag arbetar bland annat med psykoterapi för vuxna och ungdomar med olika typer av problem såsom depressioner, ångestproblem och stressrelaterade reaktioner m.m.

HANDLEDARE Då jag är utbildad handledare i KBT så ägnar jag en stor del av mitt arbete åt detta. Det kan vara för studenter från psykolog- och psykoterapeutprogrammet samt privata KBT-utbildningar. Dessutom har jag handledningsuppdrag inom olika verksamheter såsom specialskolor och socialtjänsten samt för landsting och andra arbetsplatser. Vidare handleder jag även i Motiverande Samtal/MI och Mindfulness.

COACHING För personer som inte är i behov av terapi men vill utvecklas, formulera mål och finna vägar att nå dem. Det kan handla om livsfrågor, vart är jag på väg i mitt liv, på din roll som chef, din karriär osv.

MINDFULNESS Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) samt Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) är viktiga delar i mitt arbete, både enskilt och i grupp, med patienter, studenter i egenterapi och personalgrupper i friskvårdande och rehabiliterande syfte.

UTBILDNING Utbildar i KBT, MINDFULNESS och MI Jag utbildar i kognitiv beteendeterapi på egna utbildningar och via uppdrag, bland annat Orienteringsutbildningar i KBT, Grundläggande psykoterapeutubildningar i KBT (tidigare steg 1) och utbildningar i Motiverande samtal/MI (motivational interviewing, Miller & Rollnick).

UPPDRAGSUTBILDNING Tillsammans med kollegor genomför jag även Uppdragsutbildningar till olika verksamheter inom kommun och landsting samt privata aktörer.

ÖVRIG INFORMATION För närvarnade tar jag endast emot patienter som finansierar terapin via arbetsgivare, socialtjänst mm eller som betalar själva. För övriga förfrågningar angående handledning, coaching och utbildning kontakta mig via mail eller telefon.

Adress

Drottninggatan 7
753 10, UPPSALA
Sverige

Karta

 
Angeli Holmstedts bild

Fakta

  • Leg. Psykolog
  • Leg. Psykoterapeut
Kön
Kvinna

Telefontider

Måndag
17:00 - 18:00 (Övrig tid tel.svarare)
Språk
Svenska
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp