UniKrea-Studio för Konstnärligt Gestaltande Terapi o Kurser

Nadja Gruberg

Sedan 1989 arbetar jag i min privata praktik, UniKrea, på Fjällgatan 23B i Stockhom. UniKrea erbjuder bildterapi, uttryckande konstterapi, samtalsterapi, GIM, konsultation, utbildning och kurser. Jag är specialiserad på myter och drömmar, dubbla identiteter och andragenerationsfrågor. Min inriktning är psykodynamisk: samspelet mellan tanke-känsla-handling, kropp-själ-ande, individ-kultur-samhälle. Jag arbetar individuellt med unga vuxna, vuxna och äldre, med längre och kortare terapier, men även gruppterapi och existentiella samtal.

Namnet UniKrea syftar på den etruskiska skapelsegudinnan Uni och den unika kreativitet som finns som en potential inom varje människa. Det etruskiska folket var konstnärligt med ett skriftspråk man ännu inte helt lyckats tyda. Tanken på detta inspirerar - själva utforskandet av det gåtfulla och okända är en av drivkrafterna i mitt arbete, liksom erfarenheten att konsten är själens språk: där orden ännu inte finns får andra uttryck tala. Post-jungianen James Hillmans tankar om poiesis, skapandet av bilder med ord, är också grundläggande.

Min professionella kompetens kan sammanfattas i följande titlar: M.A. i Expressiva Arts Therapy, Dipl. Uttryckande konstterapeut, Dipl. Bildterapeut, Fil.kand. i pedagogik och drama, Auktoriserad dramapedagog (RAD). Är även utbildad i GIM och samtalsterapi.

UniKrea erbjuder terapi, konsultation och kurser med hjälp av kreativa uttryck och metoder (bild, musik/röst dans, poetisk och dramatisk gestaltning samt integrerande samtal). Du kan

  • använda myter vid sorgbearbetning och livskriser, enskilt eller i grupp.

  • utforska kvinnlighet och sexualitet via myterna om Inanna och Persefone, enskilt eller i grupp.

  • pröva vägar till självkännedom och kreativ återhämtning via GIM, (inre resor till musik), enskilt eller i grupp.

UniKrea-Studio för Konstnärligt Gestaltande Terapi och Kurser

Adress

Fjällgatan 23B
Hälsans Hus
116 28, STOCKHOLM
Sverige

Karta

 
Nadja Grubergs bild

Fakta

Kön
Kvinna

Telefontider

Tisdag
11:00 - 11:30
Torsdag
11:00 - 11:30
Fredag
10:45 - 11:15
Språk
Engelska
Svenska
Maxpris
800kr
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp