Terapimottagningen Magnus Svensson

Magnus Svensson

Magnus Svensson, samtalsterapeut.

OBS! Jag går nu den legitimationsgrundande steg 2-utbildningen. Jag har därför uppehåll i min verksamhet.

Jag är socionom och steg 1-utbildad. I mitt arbete utgår jag från den psykoanalytiska teorin och den psykodynamiska terapiformen. Jag använder kognitiva inslag vid behov. Jag har regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut och handledare. Jag är medlem i Riksföreningen Psykoterapi Centrum (RPC)

Jag möter dig som vill gå i psykoterapi för att:

  • Du vill stärka din självkänsla
  • Du inte lever "fullt ut"
  • Du vill bearbeta något du varit med om, en traumatisk händelse, en kris, en saknad eller en förlust
  • Du vill bli medveten om, eller förändra dina mönster
  • Du har svårt i relationer med andra
  • Du vill förändra något i ditt liv
  • Du har tankar kring mening och existens

"Vi kommer att sitta mitt emot varandra. Din uppgift blir att komma till terapin och prata om de bekymmer och funderingar du har. Om du inte kan formulera något aktuellt problem, ska du säga vad som faller dig in. Du kan också prata om tidigare besvär och konflikter. Och du kan prata om vad som händer i terapirummet; de tankar och känslor som dyker upp. Sen finns det ett mer personligt område, ett djupare skikt, som fantasier, drömmar, tankar, associationer, plötsliga infall och liknande. Min uppgift är att lyssna så noga och närvarande som möjligt för att förstå hur du har det. När jag tror att jag förstår så kommer jag att säga något för att öka meningsfullheten i din berättelse. Kanske kommer mina reflektioner hjälpa dig att öka din förståelse. Min huvuduppgift är att lyssna. Din att tala. Och syftet är att du bättre ska förstå dina bekymmer och svårigheter. För att sedan kunna avlägsna det som eventuellt hindrar dig från att leva fullt ut."

Jag erbjuder vägledningssamtal/konsultation, korttidsterapi och långa terapier, både individuellt och i par. Du är välkommen att kontakta mig via e-post eller telefon för att fråga något eller för att boka tid för samtal.

Varmt välkommen.

Adress

Björngårdsgatan 16A
118 52, STOCKHOLM
Sverige

Karta

 
Magnus Svenssons bild

Fakta

Kön
Man
Språk
Engelska
Svenska
Maxpris
1000kr
© 2013 hittaterapi.se Om oss · Cookies · Kontakt · Hjälp · Logga in · Akut hjälp